Hľadal som najlepšie bryndzové halušky vo Vysokých Tatrách: Furkotka, Slowenská, Kamzík, salaš Slavkov alebo Stará mama?
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
tatry
Zdroj: Unsplash
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup do podniku Stará mama
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Halušky v Starej mame
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu v Starej mame
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup do podniku Stará mama
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Halušky v podniku Slowenska
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu v Starej mame
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Halušky v Starej mame
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Halušky v podniku Slowenska
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu vo Furkotke
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
1 / 34
Zdieľať