Navštívili sme nitriansku Brasserku zo šou Na nože: Nechcelo sa nám veriť, aké jedlo nám pripravil stredoškolák (Reportáž)
Reštaurácia Brasserka zo šou Na nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Reštaurácia Brasserka zo šou Na nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Prevádzkovateľka Jana so svojim synom Simonom.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Reštaurácia Brasserka zo šou Na nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Grilovaný kurací supreme.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Pečeňové paté, brusnice a kváskový chlieb:
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Bouillabaisse s opečenou bagetkou.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Reštaurácia Brasserka zo šou Na nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Grilovaný kurací supreme.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Hovädzie líčka, zelerové pyré.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Crépesuzzette, pomarančové segmenty.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Prevádzkovateľka Jana so svojim synom Simonom.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Martin Novák udelil reštaurácii za jej kvalitu 4 nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Reštaurácia Brasserka zo šou Na nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Prevádzkovateľka Jana so svojim synom Simonom.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Reštaurácia Brasserka zo šou Na nože.
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Vyskúšala som si prácu v depe, aby som zistila, čo všetko zažívajú kuriéri. Koľko zarobia za jeden balík? Vyskúšala som si prácu v depe, aby som zistila, čo všetko zažívajú kuriéri. Koľko zarobia za jeden balík?
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
1 / 16
Zdieľať