Navštívil som legendárnu prešovskú pirôžkáreň. Takto to vyzerá na mieste, kde stojí v roku 2025 jedlo 60 centov. (Reportáž)
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
1 / 22
Zdieľať