Navštívil som legendárnu prešovskú pirôžkáreň. Takto to vyzerá na mieste, kde stojí v roku 2025 jedlo 60 centov. (Reportáž)
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž) Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž)
Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž) Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž)
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
1 / 12
Zdieľať