Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
vedúca linky Karin
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Tomáša zabíja slnko, z bytu môže výjsť len v skafandri: Čas, ktorý tu mám, chcem využiť naplno (Rozhovor)
Vladislav Plevčík si zahral Duchoňa: Film by si mal pozrieť každý. Jeho príbeh hovorí veľa aj o nás (Rozhovor)
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
1
/ 13
Zdieľať