Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
vedúca linky Karin
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Na Sundecku otvorili reštauráciu Waves: Novinka na Dunaji spája tradičnú kuchyňu v modernom prevedení
Obľúbený ázijský podnik otvára ďalšiu prevádzku. Jedlo si tu namixuješ podľa seba
Hľadal som najlepšie bryndzové halušky vo Vysokých Tatrách: Furkotka, Slowenská, Kamzík, salaš Slavkov alebo Stará mama?
Eva Dušičková: Michala som od boxerského zápasu odhovárala. Keď vyhral, bolo mi Separa ľúto, hovorí mama Majk Spirita (Rozhovor)
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
1
/ 13
Zdieľať