Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
vedúca linky Karin
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Boli sme na Drag show v Nových Zámkoch: Zabávali sa na nej aj seniorky, pri odchode z podniku na nás ľudia nepríjemne zazerali
Boli sme vo Farárskom, kde napadli Kristínu Kövešovú. Miestne deti vraj vybehli na chlapca s mačetou (Reportáž)
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
1
/ 13
Zdieľať