Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
vedúca linky Karin
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Boli sme na Drag show v Nových Zámkoch: Zabávali sa na nej aj seniorky, pri odchode z podniku na nás ľudia nepríjemne zazerali Boli sme na Drag show v Nových Zámkoch: Zabávali sa na nej aj seniorky, pri odchode z podniku na nás ľudia nepríjemne zazerali
Boli sme vo Farárskom, kde napadli Kristínu Kövešovú. Miestne deti vraj vybehli na chlapca s mačetou (Reportáž) Boli sme vo Farárskom, kde napadli Kristínu Kövešovú. Miestne deti vraj vybehli na chlapca s mačetou (Reportáž)
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
1 / 13
Zdieľať