Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
vedúca linky Karin
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
vedúca linky Karin
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Aj takto vyzerá senzorická kontrola
Zdroj: Mondelez
Celá táto veža je plná čokolády
Zdroj: Mondelez
Takto vyzerá kakaový bôb
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Manažérka Janka
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž) Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž)
PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí
Bol som v Hostinci U Krivého potoka z Na nože: Martin nás naučil, ako variť efektívnejšie, na emócie netlačili (Reportáž) Bol som v Hostinci U Krivého potoka z Na nože: Martin nás naučil, ako variť efektívnejšie, na emócie netlačili (Reportáž)
TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu? TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu?
Zdroj: Mondelez
1 / 24
Zdieľať