Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
vedúca linky Karin
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Zdroj: Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Robo bol s indickými mníchmi, ktorí jedia ľudské mäso: moje fotky chceli kúpiť dokumentaristi z National Geographic (Rozhovor) Robo bol s indickými mníchmi, ktorí jedia ľudské mäso: moje fotky chceli kúpiť dokumentaristi z National Geographic (Rozhovor)
Navštívili sme Šintavský kaštieľ, kde vraj straší Anna Rosina: šľachtičná vraždila a mučila poddaných, bola horšia ako Bátorička Navštívili sme Šintavský kaštieľ, kde vraj straší Anna Rosina: šľachtičná vraždila a mučila poddaných, bola horšia ako Bátorička
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Zdroj: Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
1 / 13
Zdieľať