Ako vzniká v Bratislave Milka? Peťka, ktorá pracuje v továrni na čokoládu 7 rokov, musí chutnať čokoládu každý deň (Reportáž)
vedúca linky Karin
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Zdroj:
Mondelez
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Robo bol s indickými mníchmi, ktorí jedia ľudské mäso: moje fotky chceli kúpiť dokumentaristi z National Geographic (Rozhovor)
Navštívili sme Šintavský kaštieľ, kde vraj straší Anna Rosina: šľachtičná vraždila a mučila poddaných, bola horšia ako Bátorička
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Zdroj:
Archív: Dominik Vetrák/Mondelez
1
/ 13
Zdieľať