Rybia reštaurácia Chernomorka otvorila v Bratislave ďalšiu prevádzku. Mix morských plodov pre partiu ponúkajú za 85 eur
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Kuchárov môžeš pri práci sledovať.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Foršmak (nátierka) na odeský spôsob zo sleďa s hriankami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tanier morských plodov na smotanovej omáčke. Vybrali sme si mäso hrebenatiek, chvosty tigrích kreviet, kalamáre, baby sépie a chobotnice.
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Chvosty tigrích kreviet v chrumkavom obale s tatárskou omáčkou.
Zdroj: Chernomorka
Špagety s morskými plodmi.
Zdroj: Chernomorka
Citrónový cheesecake.
Zdroj: Chernomorka
Limoncello Spritz.
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Zamestnanci vysvetľovali klientom, ako ustrice otvoriť a konzumovať.
Zdroj: Chernomorka
Vaňa plná ustríc.
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž) Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž)
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Chernomorka
1 / 21
Zdieľať