Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Kuchárov môžeš pri práci sledovať.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Foršmak (nátierka) na odeský spôsob zo sleďa s hriankami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tanier morských plodov na smotanovej omáčke. Vybrali sme si mäso hrebenatiek, chvosty tigrích kreviet, kalamáre, baby sépie a chobotnice.
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Chvosty tigrích kreviet v chrumkavom obale s tatárskou omáčkou.
Zdroj: Chernomorka
Špagety s morskými plodmi.
Zdroj: Chernomorka
Citrónový cheesecake.
Zdroj: Chernomorka
Limoncello Spritz.
Zdroj: Refresher/Radoslava Juračková
Zamestnanci vysvetľovali klientom, ako ustrice otvoriť a konzumovať.
Zdroj: Chernomorka
Vaňa plná ustríc.
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Zdroj: Chernomorka
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať: