Dalibor varil v luxusných reštauráciách sveta: V našich kuchyniach máme kopec zbytočností a často nám chýba základná ingrediencia
Dalibor Navrátil má skúsenosti z luxusných reštaurácií, napriek tomu tvrdí, že variť kvalitne nemusí zákonite znamenať variť draho.
Zdroj: Sencor
Aj obyčajný hráškový krém môže byť kulinárskym zážitkom, keď je zaujímavo dochutený a esteticky podávaný.
Zdroj: Sencor
V kuchyni stačí pár kvalitných spotrebičov, ktoré naozaj využijete, hovorí Dalibor. Zaňho je to určite aj multifunkčný mixér Sencor PAUL 3.
Zdroj: Sencor
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Halloween alebo Dušičky? Zisťovali sme, čo si o sviatkoch myslia Slováci a ako ich oslavujú v zahraničí Halloween alebo Dušičky? Zisťovali sme, čo si o sviatkoch myslia Slováci a ako ich oslavujú v zahraničí
Silvia má kvetinárstvo: Cez dušičky zarobím päťkrát viac ako v januári (Rozhovor) Silvia má kvetinárstvo: Cez dušičky zarobím päťkrát viac ako v januári (Rozhovor)
Tomáš študuje a športuje na univerzite v USA: Za alkohol ma môžu vyhodiť, ich stravovanie je veľmi nezdravé (Rozhovor) Tomáš študuje a športuje na univerzite v USA: Za alkohol ma môžu vyhodiť, ich stravovanie je veľmi nezdravé (Rozhovor)
Zdroj: Sencor
1 / 3
Zdieľať