Dalibor varil v luxusných reštauráciách sveta: V našich kuchyniach máme kopec zbytočností a často nám chýba základná ingrediencia
Dalibor Navrátil má skúsenosti z luxusných reštaurácií, napriek tomu tvrdí, že variť kvalitne nemusí zákonite znamenať variť draho.
Zdroj: Sencor
Aj obyčajný hráškový krém môže byť kulinárskym zážitkom, keď je zaujímavo dochutený a esteticky podávaný.
Zdroj: Sencor
V kuchyni stačí pár kvalitných spotrebičov, ktoré naozaj využijete, hovorí Dalibor. Zaňho je to určite aj multifunkčný mixér Sencor PAUL 3.
Zdroj: Sencor
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
René pracuje ako elektrikár v Nemecku: Zarobím štvornásobok toho, čo doma (Rozhovor) René pracuje ako elektrikár v Nemecku: Zarobím štvornásobok toho, čo doma (Rozhovor)
Marek je zubár v Srbsku: Slováci tu zaplatia 3-krát menej než na Slovensku, kvalita je ako v Nemecku Marek je zubár v Srbsku: Slováci tu zaplatia 3-krát menej než na Slovensku, kvalita je ako v Nemecku
Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur
Lukáš žije a pracuje v Indonézii: Ľudia zarábajú 140 eur mesačne, cesty sú však lepšie ako doma (Rozhovor) Lukáš žije a pracuje v Indonézii: Ľudia zarábajú 140 eur mesačne, cesty sú však lepšie ako doma (Rozhovor)
Zdroj: Sencor
1 / 3
Zdieľať