Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor)
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž) Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž)
Boli sme v Taliansku s Tezenisom. Zažili sme autentickú cooking class aj predstavenie novej kolekcie Boli sme v Taliansku s Tezenisom. Zažili sme autentickú cooking class aj predstavenie novej kolekcie
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Zdroj: Archív: Massimo Ristorante
1 / 14
Zdieľať