Známy markizácky šéfkuchár otvoril bistro na lukratívnej adrese v Bratislave. Je inšpirované starou nórskou tradíciou
Zdroj: Instagram/@sogu_martinnovak, TV Markíza
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
Henrieta ovládla s firmou Lyocheese z Kysúc šou Jama levova: O Separovi som mala predsudky (Rozhovor) Henrieta ovládla s firmou Lyocheese z Kysúc šou Jama levova: O Separovi som mala predsudky (Rozhovor)
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Niekedy úspešná firma zo Senice je na pokraji krachu. Tržby im násobne klesli Niekedy úspešná firma zo Senice je na pokraji krachu. Tržby im násobne klesli
Zdroj: Instagram/@sogu_martinnovak, TV Markíza
1 / 1
Zdieľať