Bratislavskú Jedáleň na družstve navštevujú policajti aj „ufúľaní slovnaftári“. Cez víkendy sa tu konajú cigánske bašavely
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň navštevujú robotníci aj policajti, niektorí prichádzajú až z Rakúska.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Jedáleň
Vstup do jedálne zdobia grafity aj farmárske artefakty.
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Najpopulárnejšie jedlá sú sviečková a grilované kura.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Vstup do jedálne zdobia grafity aj farmárske artefakty.
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Zdroj: REFRESHER/Daniel Mikolášik
Refresher
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedáleň
Pri čakaní na jedlo sa môžeš dívať priamo do kuchyne.
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Kôprová omáčka bola presne taká, po akej sme túžili.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Grilované kura a zemiakové pyré spájala červená, papriková omáčka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Jedáleň
Zdroj: REFRESHER/Daniel Mikolášik
Refresher
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Jedna z kuchárok je maďarského pôvodu a nebojí sa jedlá poriadne okoreniť.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Jedáleň
Pri čakaní na jedlo sa môžeš dívať priamo do kuchyne.
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette
Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
1 / 20
Zdieľať