Katarína Lešková absolvovala kurzy pečenia u svetových majstrov.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Kaviareň Giselle nájdeš len na skok od parlamentu a Bratislavského hradu.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
V cukrárni si dezert nájde každý, či už túžiš po tradičnom, alebo vegánskom zákusku.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Katarína sa inšpirovala šikovnými ženami vo svojej rodine. Jej cukráreň nesie meno po prababke.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Giselle je koncept otvorenej kuchyne. Prípravu dezertov tu môžeš sledovať v priamom prenose.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Kaviareň je dostatočne veľká, aby zvládla aj väčšie oslavy a teambuildingy.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
V dezertoch používajú čerstvé slovenské maslo, belgickú čokoládu a čerstvé ovocné pyré.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať: