Katarína prerobila zafajčenú kaviareň pri Bratislavskom hrade na štýlovú cukráreň Giselle. Pečie neodolateľné zákusky
Katarína Lešková absolvovala kurzy pečenia u svetových majstrov.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Kaviareň Giselle nájdeš len na skok od parlamentu a Bratislavského hradu.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
V cukrárni si dezert nájde každý, či už túžiš po tradičnom, alebo vegánskom zákusku.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Katarína sa inšpirovala šikovnými ženami vo svojej rodine. Jej cukráreň nesie meno po prababke.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Giselle je koncept otvorenej kuchyne. Prípravu dezertov tu môžeš sledovať v priamom prenose.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Kaviareň je dostatočne veľká, aby zvládla aj väčšie oslavy a teambuildingy.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
V dezertoch používajú čerstvé slovenské maslo, belgickú čokoládu a čerstvé ovocné pyré.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Známe bratislavské bistro čoskoro otvorí novú prevádzku. Oli’s prinesie do hlavného mesta kúsok Talianska Známe bratislavské bistro čoskoro otvorí novú prevádzku. Oli’s prinesie do hlavného mesta kúsok Talianska
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž) Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž)
Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor) Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor)
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor) Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
1 / 7
Zdieľať