Ukrajinskí manželia otvárajú na Slovensku legendárny bar Opitá višňa. Čo tu ochutnáš a koľko to stojí?
Hlavným produktom baru je domáci čerešňový likér, ktorý sa vyrába v Ľvove už po generácie.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Piana Vyshnia je legendárny ukrajinský bar, ktorý nájdeš aj v Poľsku, Moldavsku či Rumunsku.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Hlavným produktom baru je domáci čerešňový likér, ktorý sa vyrába v Ľvove už po generácie.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Majitelia Maksym a Anna sú manželia, na Slovensko pricestovali po vypuknutí vojny.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Likér si vymysleli ženy, no zamilovali si ho aj muži.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Najikonickejším prvkom baru je obrovský luster vyrobený z červených fliaš.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Na hornom poschodí časom pribudne aj VIP lóža pre ľudí, ktorí budú chcieť v bare stráviť dlhší čas.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Ľvovský likér budeš môcť ochutnať už vo štvrtok na Laurinskej ulici v Bratislave.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž) Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
1 / 8
Zdieľať