„Varíme chlapom to, čo im neurobia manželky.“ Jedáleň u Miňa je poklad motoristov, pracuje tu aj majiteľ s manželkou (Reportáž)
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starbkauer
„Máme aj takých, ktorí si to aj po prevelení na iné miesto zariadia tak, aby mali okolo obeda cestu okolo nás,“ hovorí Daniela, manželka majiteľa Miňa, ktorá v jedálni pracuje.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Za obed zaplatíš v Jedálni u Miňa od 5,90 do 6,30 eura.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Väčšina hostí sú štamgasti, nájdeš tu robotníkov aj mužov v košeliach.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Každý deň okolo obeda sa tu tvoria dlhé rady, ale k pokladnici sa dostaneš pomerne rýchlo.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Aktuálnu ponuku nájdeš vystavenú aj vo vitríne.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Rezeň vyzeral na prvý pohľad veľmi vábne, ale vnútri sme mäso hľadali len ťažko.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Kuraciu tortillu môžeme odporučiť, hranolky, žiaľ nie.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vodiči v zime zaparkujú na parkovisku vedľa, a kým sa im zohreje kamión, zbehnú k nám na raňajky, hovorí Daniela.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž) Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž)
Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu
Zdroj: Refresher/Eduard Starbkauer
1 / 24
Zdieľať