„Varíme chlapom to, čo im neurobia manželky.“ Jedáleň u Miňa je poklad motoristov, pracuje tu aj majiteľ s manželkou (Reportáž)
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starbkauer
„Máme aj takých, ktorí si to aj po prevelení na iné miesto zariadia tak, aby mali okolo obeda cestu okolo nás,“ hovorí Daniela, manželka majiteľa Miňa, ktorá v jedálni pracuje.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
U Miňa
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Za obed zaplatíš v Jedálni u Miňa od 5,90 do 6,30 eura.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Väčšina hostí sú štamgasti, nájdeš tu robotníkov aj mužov v košeliach.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Každý deň okolo obeda sa tu tvoria dlhé rady, ale k pokladnici sa dostaneš pomerne rýchlo.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Aktuálnu ponuku nájdeš vystavenú aj vo vitríne.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Rezeň vyzeral na prvý pohľad veľmi vábne, ale vnútri sme mäso hľadali len ťažko.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Kuraciu tortillu môžeme odporučiť, hranolky, žiaľ nie.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vodiči v zime zaparkujú na parkovisku vedľa, a kým sa im zohreje kamión, zbehnú k nám na raňajky, hovorí Daniela.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test)
Zdroj: Refresher/Eduard Starbkauer
1 / 24
Zdieľať