Šéfka zmrzlinárne Koun: Nový interiér má pôsobiť instagramovo, nech si to ľudia fotia. Zmrzlina za 2,50 zákazníkov neprekvapila
Majiteľka zmrzlinárne Koun Barbara Szalaiová.
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka
Nový interiér zmrzlinárne Koun v Bratislave.
Zdroj: archív Kounu
Ponuka Kounu sa stále rozrastá.
Zdroj: archív Kounu
Zmrzliny z Kounu zaujali najmä svojou originalitou.
Zdroj: archív Kounu
V Koune sa neboja netradičných kombinácií. Napríklad zmrzliny so slanými praclíkmi.
Zdroj: archív Kounu
Barbara otvorila Koun, keď mala len 24 rokov.
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka
Zmrzlináreň Koun sa nebojí netradičných kombinácií príchutí zmrzliny.
Zdroj: archív Kounu
Podľa Barbary Szalaiovej je pre gastro obdobie vysokej inflácie omnoho náročnejšie ako pandémia.
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Niekedy úspešná firma zo Senice je na pokraji krachu. Tržby im násobne klesli Niekedy úspešná firma zo Senice je na pokraji krachu. Tržby im násobne klesli
Ľuboš a Klaudia otvorili slovenské potraviny v Anglicku: Ak by to stálo na Slovákoch, do polroka môžeme zavrieť (Rozhovor) Ľuboš a Klaudia otvorili slovenské potraviny v Anglicku: Ak by to stálo na Slovákoch, do polroka môžeme zavrieť (Rozhovor)
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Zbohom Labubu: Čo sú to mikrotrendy, prečo im podliehame a ako sa brániť voči prehnanému materializmu? Zbohom Labubu: Čo sú to mikrotrendy, prečo im podliehame a ako sa brániť voči prehnanému materializmu?
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka
1 / 8
Zdieľať