Šéfka zmrzlinárne Koun: Nový interiér má pôsobiť instagramovo, nech si to ľudia fotia. Zmrzlina za 2,50 zákazníkov neprekvapila
Nový interiér zmrzlinárne Koun v Bratislave.
Zdroj:
archív Kounu
Ponuka Kounu sa stále rozrastá.
Zdroj:
archív Kounu
Zmrzliny z Kounu zaujali najmä svojou originalitou.
Zdroj:
archív Kounu
V Koune sa neboja netradičných kombinácií. Napríklad zmrzliny so slanými praclíkmi.
Zdroj:
archív Kounu
Barbara otvorila Koun, keď mala len 24 rokov.
Zdroj:
Refresher/Jakub Ondejka
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Tatiana je realitná agentka v Dubaji: Niektorí klienti si z nás robia taxikárky, nechávajú sa voziť, aj keď nič nekúpia
Bistro24 otvorí čoskoro novú prevádzku: „Jedlé kvety u nás v menu nenájdete“ (Rozhovor)
Bratislavské bistro Fach prichádza s unikátnym konceptom. Jedlo môžeš sharovať s priateľmi
Zdroj:
archív Kounu
1
/ 5
Zdieľať