Do motorestu Čataj na D1 lákajú krikľavé reklamy aj Rytmus na Trabante. Jedlo z bufetového baru a drive-inu nás očarilo (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pútače nás lákali na každom rohu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Do motorestu sa dostaneš len smerom z Bratislavy.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vyberie si tu skutočne každý, mäsožravec aj vegetarián.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V motoreste nájdeš aj vynikajúce koláče.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ak nemáš čas alebo prší, uspokojí ťa aj drive-in.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Za obed sme zaplatili 10 a 15 eur, myslíme si, že to stálo za to.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Interiéru dominuje dlhý pult plný najrôznejšieho jedla.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž) Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž)
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
1 / 12
Zdieľať