Do motorestu Čataj na D1 lákajú krikľavé reklamy aj Rytmus na Trabante. Jedlo z bufetového baru a drive-inu nás očarilo (Reportáž)
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pútače nás lákali na každom rohu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Interiéru dominuje dlhý pult plný najrôznejšieho jedla.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vyberie si tu skutočne každý, mäsožravec aj vegetarián.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Za obed sme zaplatili 10 a 15 eur, myslíme si, že to stálo za to.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V motoreste nájdeš aj vynikajúce koláče.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ak nemáš čas alebo prší, uspokojí ťa aj drive-in.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pútače nás lákali na každom rohu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Do motorestu sa dostaneš len smerom z Bratislavy.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vyberie si tu skutočne každý, mäsožravec aj vegetarián.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V motoreste nájdeš aj vynikajúce koláče.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ak nemáš čas alebo prší, uspokojí ťa aj drive-in.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Za obed sme zaplatili 10 a 15 eur, myslíme si, že to stálo za to.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Interiéru dominuje dlhý pult plný najrôznejšieho jedla.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
1 / 20
Zdieľať