Do motorestu Čataj na D1 lákajú krikľavé reklamy aj Rytmus na Trabante. Jedlo z bufetového baru a drive-inu nás očarilo (Reportáž)
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pútače nás lákali na každom rohu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Interiéru dominuje dlhý pult plný najrôznejšieho jedla.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vyberie si tu skutočne každý, mäsožravec aj vegetarián.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Za obed sme zaplatili 10 a 15 eur, myslíme si, že to stálo za to.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V motoreste nájdeš aj vynikajúce koláče.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ak nemáš čas alebo prší, uspokojí ťa aj drive-in.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pútače nás lákali na každom rohu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Do motorestu sa dostaneš len smerom z Bratislavy.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ilustračná fotka.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Vyberie si tu skutočne každý, mäsožravec aj vegetarián.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V motoreste nájdeš aj vynikajúce koláče.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Ak nemáš čas alebo prší, uspokojí ťa aj drive-in.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Za obed sme zaplatili 10 a 15 eur, myslíme si, že to stálo za to.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Interiéru dominuje dlhý pult plný najrôznejšieho jedla.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Čataj
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal „Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
1 / 20
Zdieľať