Mullet bar je novým hitom Bratislavy: Austrálčania sa „rozbíjajú“ cez deň a končia o polnoci, vraví spolumajiteľ podniku
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Maroš a Gabriel sa poznajú už roky, spoločný bar bol dlho ich snom.
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali? TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali?
Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom
Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel
Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž) Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Dorota Jedináková
1 / 19
Zdieľať