Slovenské pivo Zlatý Bažant už nie je to, čo bývalo. Výrobcovia sa po 25 rokoch rozhodli pre zásadný krok
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
KVÍZ: „Pallo myllo vella umyvalla“ určite poznáš. Podarí sa ti rozlúštiť aj náročnejšie výrazy z nitrianskeho nárečia?
Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor)
Do Košíc chceli priniesť atmosféru Latinskej Ameriky. V El Nacional ochutnáš viac ako 130 rumov a pravú kubánsku kuchyňu
Priestory, kde sa nachádza prešovská burgráreň, sa po účasti v šou Na nože objavili na Bazoši za 365-tisíc eur
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
1
/ 7
Zdieľať