Slovenské pivo Zlatý Bažant už nie je to, čo bývalo. Výrobcovia sa po 25 rokoch rozhodli pre zásadný krok
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
KVÍZ: „Pallo myllo vella umyvalla“ určite poznáš. Podarí sa ti rozlúštiť aj náročnejšie výrazy z nitrianskeho nárečia?
V centre Bratislavy otvárajú novú remeselnú pekáreň. Zákazníkov priláka krásny interiér a kvalitné pečivo
Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor)
Do Košíc chceli priniesť atmosféru Latinskej Ameriky. V El Nacional ochutnáš viac ako 130 rumov a pravú kubánsku kuchyňu
Zdroj:
REFRESHER/Viktor Kuzl
1
/ 7
Zdieľať