5 dní som jedla ako slovenský sedliak z 19. storočia. Môj žalúdok to nezvládal už prvý deň, toto ma však prekvapilo
Chlieb s bryndzou a so slaninou. Kombo, ktoré bolo pre mňa pred touto výzvou nepredstaviteľné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Výzva nebola jednoduchá, ale čerstvé produkty od farmára som si užívala.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Suroviny vyzerali veľmi chutne, no výsledok niekedy nebol to, čo od jedla očakávaš.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Domáci chlieb mi vydržal dlhšie ako ten z obchodu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Špaldová krupica ma chuťovo neoslovila, ale kakao a med to zachránili.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pri tradičnom pokrme s názvom žgance som si uvedomila, že každé jedlo môže vyzerať dobre, keď ho posypeš bylinkami.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Cícerová kaša s bryndzou bola jedným z mojich obľúbených jedál 5-dňovej výzvy.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pohánkové placky ti odporúčam. Sú zdravé a chutné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zemiaky na paprike sú extrémne jednoduché a lacné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Špenátový prívarok buď miluješ, alebo nenávidíš. Ak patríš do druhej kategórie, skús ho spraviť z čerstvého špenátu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Chlieb s bryndzou a so slaninou. Kombo, ktoré bolo pre mňa pred touto výzvou nepredstaviteľné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test)
Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
1 / 11
Zdieľať