5 dní som jedla ako slovenský sedliak z 19. storočia. Môj žalúdok to nezvládal už prvý deň, toto ma však prekvapilo
Chlieb s bryndzou a so slaninou. Kombo, ktoré bolo pre mňa pred touto výzvou nepredstaviteľné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Výzva nebola jednoduchá, ale čerstvé produkty od farmára som si užívala.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Suroviny vyzerali veľmi chutne, no výsledok niekedy nebol to, čo od jedla očakávaš.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Domáci chlieb mi vydržal dlhšie ako ten z obchodu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Špaldová krupica ma chuťovo neoslovila, ale kakao a med to zachránili.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pri tradičnom pokrme s názvom žgance som si uvedomila, že každé jedlo môže vyzerať dobre, keď ho posypeš bylinkami.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Cícerová kaša s bryndzou bola jedným z mojich obľúbených jedál 5-dňovej výzvy.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Pohánkové placky ti odporúčam. Sú zdravé a chutné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Zemiaky na paprike sú extrémne jednoduché a lacné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Špenátový prívarok buď miluješ, alebo nenávidíš. Ak patríš do druhej kategórie, skús ho spraviť z čerstvého špenátu.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Chlieb s bryndzou a so slaninou. Kombo, ktoré bolo pre mňa pred touto výzvou nepredstaviteľné.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
1 / 11
Zdieľať