Toto sú najdrahšie potraviny sveta: hľuzovka za 330 000 dolárov aj „čierne kurča“ v cene luxusnej dovolenky
Šafran sfarbuje jedlá do zlatožlta a pridáva mu príjemnú, korenistú chuť.
Zdroj: Unsplash.com
Hľuzovky sa konzumujú surové, pridávajú sa do syrov, olivových olejov aj páleniek.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Šafran sfarbuje jedlá do zlatožlta a pridáva mu príjemnú, korenistú chuť.
Zdroj: Unsplash.com
Kurča Ayam Cemani je celé čierne vrátane orgánov. Mäso chutí približne rovnako ako klasické kurča.
Zdroj: Twitter/FanciedF
Japonský steak wagyu nenájdeš len tak niekde. Je to klenot medzi hovädzinou.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Ak máš rád šunku, na tú iberskú nikdy nezabudneš.
Zdroj: Wikipedia/Jamón ibérico
Ilustračná fotografia.
Zdroj: Unsplash.com
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Unsplash.com
1 / 7
Zdieľať