Toto sú najdrahšie potraviny sveta: hľuzovka za 330 000 dolárov aj „čierne kurča“ v cene luxusnej dovolenky
Šafran sfarbuje jedlá do zlatožlta a pridáva mu príjemnú, korenistú chuť.
Zdroj: Unsplash.com
Hľuzovky sa konzumujú surové, pridávajú sa do syrov, olivových olejov aj páleniek.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Šafran sfarbuje jedlá do zlatožlta a pridáva mu príjemnú, korenistú chuť.
Zdroj: Unsplash.com
Kurča Ayam Cemani je celé čierne vrátane orgánov. Mäso chutí približne rovnako ako klasické kurča.
Zdroj: Twitter/FanciedF
Japonský steak wagyu nenájdeš len tak niekde. Je to klenot medzi hovädzinou.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Ak máš rád šunku, na tú iberskú nikdy nezabudneš.
Zdroj: Wikipedia/Jamón ibérico
Ilustračná fotografia.
Zdroj: Unsplash.com
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal „Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test)
Zdroj: Unsplash.com
1 / 7
Zdieľať