Navštívili sme jedáleň Gastro u Jakuba v „srdci“ Bratislavy. Šokovalo nás veľmi zlé jedlo a ešte horší prístup obsluhy (Reportáž)
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Už ošarpaná budova pred vstupom veští, že o toto miesto sa ľudia moc nestarajú.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Počas obedovej špičky sú tu dlhé rady ľudí. Lacnejšie sa v centre nenaješ.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Prívarok so zemiakmi bol taký presolený, že sme sa obávali o svoje obličky.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Plnená paprika nebola veľké sklamanie, ale ani nenaplnila očakávania.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Panie za obsluhou sú mimoriadne nevľúdne a je zreteľné, že ich práca nebaví.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Jedálenský štvorboj nám zanechal nepríjemnú pachuť na jazyku.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V jedálni sú retro točité schody, kam vylezú len tí najodvážnejší. Hrozí totiž, že svoje jedlo vyleješ na hlavu človeka sediaceho pod tebou.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Výhľad na centrum mesta je jednou z mála výhod tejto prevádzky.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Gastro u Jakuba
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž) Toto sú najlepšie zmrzliny v Košiciach: V mnohých prevádzkach si prídeš na svoje, jedna ikona bola ale veľkým sklamaním (Reportáž)
Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin Slovenská značka Nehera navrhla uniformy pre luxusnú bratislavskú reštauráciu Irin
Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST) Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
1 / 15
Zdieľať