Vieš, aké víno podávať k divine, rybám či dezertom? Someliér ti poradí, ako na to
ilustračná fotografia
Zdroj:
Víno Matyšák
Head someliér vinárstva Matyšák Erik Dorušinec.
Zdroj:
Víno Matyšák
Zdroj:
Vinárstvo Matyšák
Zdroj:
Vinárstvo Matyšák
Zdroj:
Vinárstvo Matyšák
Zdroj:
Vinárstvo Matyšák
Zdroj:
Vinárstvo Matyšák
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test)
Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food
Zdroj:
Víno Matyšák
1
/ 7
Zdieľať