Vieš, aké víno podávať k divine, rybám či dezertom? Someliér ti poradí, ako na to
Víno Matyšák
ilustračná fotografia
Zdroj: Víno Matyšák
Erik Dorušinec  Matyšák
Head someliér vinárstva Matyšák Erik Dorušinec.
Zdroj: Víno Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Víno Matyšák
1 / 7
Zdieľať