Vieš, aké víno podávať k divine, rybám či dezertom? Someliér ti poradí, ako na to
Víno Matyšák
ilustračná fotografia
Zdroj: Víno Matyšák
Erik Dorušinec  Matyšák
Head someliér vinárstva Matyšák Erik Dorušinec.
Zdroj: Víno Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Zdroj: Vinárstvo Matyšák
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test)
Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food
Zdroj: Víno Matyšák
1 / 7
Zdieľať