Navštívili sme legendárnu retro treskáreň: povinný small talk s predavačkou, nevábna placka, no aj top tresky a naložený parižák
Treskáreň na Herlianskej.
Zdroj:
Refresher/Eduard Stakbauer
Za dva taniere sme zaplatili 11,20 eura.
Zdroj:
Refresher/Eduard Starbauer
Ponuka studeného pultu.
Zdroj:
Refresher/Eduard Starkbauer
Treskáreň na Herlianskej sídli v OC Helios.
Zdroj:
Refresher/Eduard Starkbauer
Exteriér a menu treskárne.
Zdroj:
Refresher/Eduard Starkbauer
Jediné miesta na sedenie v prevádzke.
Zdroj:
Refresher/Eduard Starkbauer
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food
Gastro ikona Zdeněk Pohlreich chystá svoju vlastnú kuchársku šou. Vysielať ju bude na YouTube
Známe bratislavské bistro čoskoro otvorí novú prevádzku. Oli’s prinesie do hlavného mesta kúsok Talianska
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
Zdroj:
Refresher/Eduard Stakbauer
1
/ 6
Zdieľať