Jedli sme na benefičnej pop-up večeri Michala Kordoša. Takto vyzerá 7-chodové menu za 200 € od 7 najlepších šéfkuchárov Slovenska
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Na večeri sme ochutnali až sedem pokrmov, každý sme párovali s vínom či nealko drinkom.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Akciu moderoval Milan „Junior“ Zimnýkoval.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Prvý pokrm sme jedli rukami.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Lososový tatarák od sushi majstra sme zjedli na jeden šup.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Kordošova polievka bola hviezdou večera.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Michal Konrád doprial kačke trojdňový wellness.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Posledný slaný chod predstavil plejádu chutí.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Dezert pre milovníkov čokolády, kávy a... tabaku.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
V poslednom dezerte sa nachádzala netradičná ingrediencia – seno.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Šéfkuchári si spolu s celým tímom vyslúžili standing ovation.
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Refresher/Ema Stanovská
1 / 11
Zdieľať