Týchto 12 potravín by si nemal skladovať v chladničke, pretože im tým môžeš uškodiť. Máš v nej uhorky či banány?
Zdroj:
Pexels/Nadi Lindsay
Na uskladnenie paradajok je najlepším miestom kuchynská linka.
Zdroj:
Unsplash.com
Rozkrojená cibuľa môže ísť do chladničky. Ak je v celku, nechaj ju radšej v špajze.
Zdroj:
Unsplash.com
Maslo môžeš nechať pri izbovej teplote niekoľko dní.
Zdroj:
Unsplash.com
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Toto je TOP 10 podnikov v Prešove: Z týchto miest neodídeš hladný ani sklamaný (Gastrotest)
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Zdroj:
Pexels/Nadi Lindsay
1
/ 4
Zdieľať