Týchto 12 potravín by si nemal skladovať v chladničke, pretože im tým môžeš uškodiť. Máš v nej uhorky či banány?
Zdroj: Pexels/Nadi Lindsay
Na uskladnenie paradajok je najlepším miestom kuchynská linka.
Zdroj: Unsplash.com
Rozkrojená cibuľa môže ísť do chladničky. Ak je v celku, nechaj ju radšej v špajze.
Zdroj: Unsplash.com
Maslo môžeš nechať pri izbovej teplote niekoľko dní.
Zdroj: Unsplash.com
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž) Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž)
Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor) Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor)
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor) Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí „Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Zdroj: Pexels/Nadi Lindsay
1 / 4
Zdieľať