Týchto 12 potravín by si nemal skladovať v chladničke, pretože im tým môžeš uškodiť. Máš v nej uhorky či banány?
Zdroj:
Pexels/Nadi Lindsay
Na uskladnenie paradajok je najlepším miestom kuchynská linka.
Zdroj:
Unsplash.com
Rozkrojená cibuľa môže ísť do chladničky. Ak je v celku, nechaj ju radšej v špajze.
Zdroj:
Unsplash.com
Maslo môžeš nechať pri izbovej teplote niekoľko dní.
Zdroj:
Unsplash.com
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž)
Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor)
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Zdroj:
Pexels/Nadi Lindsay
1
/ 4
Zdieľať