Týchto 12 potravín by si nemal skladovať v chladničke, pretože im tým môžeš uškodiť. Máš v nej uhorky či banány?
Zdroj:
Pexels/Nadi Lindsay
Na uskladnenie paradajok je najlepším miestom kuchynská linka.
Zdroj:
Unsplash.com
Rozkrojená cibuľa môže ísť do chladničky. Ak je v celku, nechaj ju radšej v špajze.
Zdroj:
Unsplash.com
Maslo môžeš nechať pri izbovej teplote niekoľko dní.
Zdroj:
Unsplash.com
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun
Pali vyhral šou Pečie celé Slovensko: Najťažšia bola príprava pred natáčaním, jeden diel vznikal aj 2 dni (Rozhovor)
Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž)
PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí
Zdroj:
Pexels/Nadi Lindsay
1
/ 4
Zdieľať