Iba 24-ročný Filip ide variť do najlepšej reštaurácie Európy: Šéfkuchár na mňa 10 minút kričal, že som mu dal tupý nôž (Rozhovor)
Pre Filipa (tretí sprava) bolo najťažšie porozumieť dánskej kultúre a naučiť sa hovoriť plynule po dánsky.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Filip by si raz chcel otvoriť vlastnú reštauráciu na Slovensku.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Reštaurácia Sortebro Kro má už 250 rokov, nachádza sa v starobylej dedine.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Kuchyňa v michelinskej reštaurácii je ako laboratórium, hovorí Filip.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Prvý rok a pol sa učíš robiť len dezerty a pečivo, opisuje Filip štúdium kulinárčiny v Dánsku.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Jedlá v Alchemistovi sa nazývajú „impresie“ a poukazujú na nejaký spoločenský či politický problém.
Zdroj: Facebook/Alchemist
Večera v Alchemistovi je komplexný zážitok pre všetky zmysly.
Zdroj: Alchemist
Filip sa chce stále učiť, raz si možno otvorí aj vlastnú reštauráciu.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Dáni milujú chlieb a kombinujú neskombinovateľné.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Kubo má stolársku firmu v Anglicku. K zákazkám sa tu dostaneš len cez odporúčanie, ak makáš, zarobíš aj 5-tisíc (Rozhovor) Kubo má stolársku firmu v Anglicku. K zákazkám sa tu dostaneš len cez odporúčanie, ak makáš, zarobíš aj 5-tisíc (Rozhovor)
„Umenie nie je len pre bohatých, no je to skvelá investícia.“ Veronika predáva obrazy aj známym Slovákom (Rozhovor) „Umenie nie je len pre bohatých, no je to skvelá investícia.“ Veronika predáva obrazy aj známym Slovákom (Rozhovor)
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
1 / 9
Zdieľať