Pre Filipa (tretí sprava) bolo najťažšie porozumieť dánskej kultúre a naučiť sa hovoriť plynule po dánsky.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Filip by si raz chcel otvoriť vlastnú reštauráciu na Slovensku.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Reštaurácia Sortebro Kro má už 250 rokov, nachádza sa v starobylej dedine.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Kuchyňa v michelinskej reštaurácii je ako laboratórium, hovorí Filip.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Prvý rok a pol sa učíš robiť len dezerty a pečivo, opisuje Filip štúdium kulinárčiny v Dánsku.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Jedlá v Alchemistovi sa nazývajú „impresie“ a poukazujú na nejaký spoločenský či politický problém.
Zdroj: Facebook/Alchemist
Večera v Alchemistovi je komplexný zážitok pre všetky zmysly.
Zdroj: Alchemist
Filip sa chce stále učiť, raz si možno otvorí aj vlastnú reštauráciu.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Dáni milujú chlieb a kombinujú neskombinovateľné.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať: