Iba 24-ročný Filip ide variť do najlepšej reštaurácie Európy: Šéfkuchár na mňa 10 minút kričal, že som mu dal tupý nôž (Rozhovor)
Pre Filipa (tretí sprava) bolo najťažšie porozumieť dánskej kultúre a naučiť sa hovoriť plynule po dánsky.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Filip by si raz chcel otvoriť vlastnú reštauráciu na Slovensku.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Reštaurácia Sortebro Kro má už 250 rokov, nachádza sa v starobylej dedine.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Kuchyňa v michelinskej reštaurácii je ako laboratórium, hovorí Filip.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Prvý rok a pol sa učíš robiť len dezerty a pečivo, opisuje Filip štúdium kulinárčiny v Dánsku.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Jedlá v Alchemistovi sa nazývajú „impresie“ a poukazujú na nejaký spoločenský či politický problém.
Zdroj: Facebook/Alchemist
Večera v Alchemistovi je komplexný zážitok pre všetky zmysly.
Zdroj: Alchemist
Filip sa chce stále učiť, raz si možno otvorí aj vlastnú reštauráciu.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Dáni milujú chlieb a kombinujú neskombinovateľné.
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
„Škola má rozvíjať zvedavosť, nie ju trestať,“ tvrdí Viktória, spoluzakladateľka školy, ktorá sa zameriava na AI „Škola má rozvíjať zvedavosť, nie ju trestať,“ tvrdí Viktória, spoluzakladateľka školy, ktorá sa zameriava na AI
Miška organizuje rozlúčky so slobodou: Briti chceli, aby sme im zohnali liliputa prezlečeného za Šmolka Miška organizuje rozlúčky so slobodou: Briti chceli, aby sme im zohnali liliputa prezlečeného za Šmolka
Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž) Našiel som najlacnejšie obedové menu v Košiciach: Na tomto mieste sa výborne naješ len za pár eur (Reportáž)
Zdroj: archív Filipa Urbaniča
1 / 9
Zdieľať