Jakub ovládol Argentínu slovenskou kuchyňou: Naučil som ich milovať halušky a guláš, likérový špic im pripomína penis (Rozhovor)
Halušky, ktoré Jakub ponúka vo svojej reštaurácii Berna by Jakub v Buenos Aires.
Zdroj: archív Jakuba Šanka
Guláš, ktorý Jakub ponúka vo svojej reštaurácii Berna by Jakub v Buenos Aires.
Zdroj: archív Jakuba Šanka
Pirohy, ktoré Jakub ponúka vo svojej reštaurácii Berna by Jakub v Buenos Aires.
Zdroj: archív Jakuba Šanka
Paprikáš, ktorý Jakub ponúka vo svojej reštaurácii Berna by Jakub v Buenos Aires.
Zdroj: archív Jakuba Šanka
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
20-ročný Rado z Ľubotína zváža s koňmi drevo z hory: V lese si za mesiac zarobím aj 2 500 eur (Rozhovor) 20-ročný Rado z Ľubotína zváža s koňmi drevo z hory: V lese si za mesiac zarobím aj 2 500 eur (Rozhovor)
Manželia z Kľačian majú rodinnú farmu Madonan: Začínali sme s jednou kravou, spolupráca s Pirátom nám dávala zmysel Manželia z Kľačian majú rodinnú farmu Madonan: Začínali sme s jednou kravou, spolupráca s Pirátom nám dávala zmysel
Slovenský seriál uspel aj v zahraničí. Prestížne ocenenia získal seriál Iveta v USA aj vo Švédsku Slovenský seriál uspel aj v zahraničí. Prestížne ocenenia získal seriál Iveta v USA aj vo Švédsku
Bratislava plánuje viesť električkovú trať popred Nové SND. Projekt za 80 miliónov eur sa posúva do ďalšej fázy Bratislava plánuje viesť električkovú trať popred Nové SND. Projekt za 80 miliónov eur sa posúva do ďalšej fázy
Zdroj: archív Jakuba Šanka
1 / 4
Zdieľať