Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Essens, Hraniční zámeček
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj: Čoje
Essens
Restaurace Essens.
Zdroj: Čoje
Pstruh, Essens
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj: Čoje
Essens
Cvikla, baza.
Zdroj: Čoje
Essens restaurant, Hraniční zámeček, Hlohovec
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj: Čoje
Essens
Essens.
Zdroj: Čoje
Essens
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj: Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal „Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Zdroj: Čoje
1 / 7
Zdieľať