Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj:
Čoje
Restaurace Essens.
Zdroj:
Čoje
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj:
Čoje
Cvikla, baza.
Zdroj:
Čoje
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj:
Čoje
Essens.
Zdroj:
Čoje
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj:
Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Kaviareň black. otvára ďalšiu prevádzku. Výberovú kávu nájdeš už aj v Dúbravke
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
Zdroj:
Čoje
1
/ 7
Zdieľať