Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj:
Čoje
Restaurace Essens.
Zdroj:
Čoje
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj:
Čoje
Cvikla, baza.
Zdroj:
Čoje
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj:
Čoje
Essens.
Zdroj:
Čoje
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj:
Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Zdroj:
Čoje
1
/ 7
Zdieľať