Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Essens, Hraniční zámeček
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj: Čoje
Essens
Restaurace Essens.
Zdroj: Čoje
Pstruh, Essens
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj: Čoje
Essens
Cvikla, baza.
Zdroj: Čoje
Essens restaurant, Hraniční zámeček, Hlohovec
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj: Čoje
Essens
Essens.
Zdroj: Čoje
Essens
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj: Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette
Zdroj: Čoje
1 / 7
Zdieľať