Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj:
Čoje
Restaurace Essens.
Zdroj:
Čoje
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj:
Čoje
Cvikla, baza.
Zdroj:
Čoje
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj:
Čoje
Essens.
Zdroj:
Čoje
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj:
Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky
Bratislavská pekáreň Kruh otvára novú prevádzku vo Vydrici. Čaká ťa hudba aj špeciálne pečivo
Zdroj:
Čoje
1
/ 7
Zdieľať