Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Essens, Hraniční zámeček
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj: Čoje
Essens
Restaurace Essens.
Zdroj: Čoje
Pstruh, Essens
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj: Čoje
Essens
Cvikla, baza.
Zdroj: Čoje
Essens restaurant, Hraniční zámeček, Hlohovec
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj: Čoje
Essens
Essens.
Zdroj: Čoje
Essens
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj: Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Kaviareň black. otvára ďalšiu prevádzku. Výberovú kávu nájdeš už aj v Dúbravke Kaviareň black. otvára ďalšiu prevádzku. Výberovú kávu nájdeš už aj v Dúbravke
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
Zdroj: Čoje
1 / 7
Zdieľať