Čojeho gastrosprievodca: Praha
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj:
Čoje
Carpaccio v Kantýne je jedno z najikonickejších pražských jedál.
Zdroj:
Čoje
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj:
Čoje
Smažené kura v žemli z karlínskeho Bufetu.
Zdroj:
Čoje
Neapolská pizza s fantastickým cestom v Pepenero.
Zdroj:
Čoje
Tradičný československý veterník z Cukrárny Myšák.
Zdroj:
Čoje
Tradičné zákusky v cukrárni Cukrář Skála.
Zdroj:
Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž)
Britský portál označil slovenské mesto za skrytý klenot Európy. Ktorá metropola si vyslúžila tento titul?
Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor)
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
Zdroj:
Čoje
1
/ 7
Zdieľať