Čojeho gastrosprievodca: Praha
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj:
Čoje
Carpaccio v Kantýne je jedno z najikonickejších pražských jedál.
Zdroj:
Čoje
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj:
Čoje
Smažené kura v žemli z karlínskeho Bufetu.
Zdroj:
Čoje
Neapolská pizza s fantastickým cestom v Pepenero.
Zdroj:
Čoje
Tradičný československý veterník z Cukrárny Myšák.
Zdroj:
Čoje
Tradičné zákusky v cukrárni Cukrář Skála.
Zdroj:
Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Pali vyhral šou Pečie celé Slovensko: Najťažšia bola príprava pred natáčaním, jeden diel vznikal aj 2 dni (Rozhovor)
Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž)
Bývalý člen One Direction vyráža na turné. Louis Tomlinson predstaví svoj nový album kúsok od našich hraníc
Letisko Praha zavádza veľkú novinku. Do lietadla si oddnes môžeš vziať dvojlitrovú fľašu
Zdroj:
Čoje
1
/ 7
Zdieľať