Čojeho gastrosprievodca: Praha
Brambory v popelu z Esky
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj: Čoje
Carpaccio v Kantýne
Carpaccio v Kantýne je jedno z najikonickejších pražských jedál.
Zdroj: Čoje
Brambory v popelu z Esky
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj: Čoje
Kuře v house, Bufet
Smažené kura v žemli z karlínskeho Bufetu.
Zdroj: Čoje
Neapolská pizza v Pepenero
Neapolská pizza s fantastickým cestom v Pepenero.
Zdroj: Čoje
Veterník v Cukrárni Myšák
Tradičný československý veterník z Cukrárny Myšák.
Zdroj: Čoje
Zákusky v Cukrář Skála
Tradičné zákusky v cukrárni Cukrář Skála.
Zdroj: Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž) Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž)
Britský portál označil slovenské mesto za skrytý klenot Európy. Ktorá metropola si vyslúžila tento titul? Britský portál označil slovenské mesto za skrytý klenot Európy. Ktorá metropola si vyslúžila tento titul?
Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor) Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor)
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor) Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
Zdroj: Čoje
1 / 7
Zdieľať