Čojeho gastrosprievodca: Praha
Brambory v popelu z Esky
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj: Čoje
Carpaccio v Kantýne
Carpaccio v Kantýne je jedno z najikonickejších pražských jedál.
Zdroj: Čoje
Brambory v popelu z Esky
Najikonickejšie jedlo pražskej Esky brambory v popelu, ktoré sú na jedálnom lístku od vzniku podniku.
Zdroj: Čoje
Kuře v house, Bufet
Smažené kura v žemli z karlínskeho Bufetu.
Zdroj: Čoje
Neapolská pizza v Pepenero
Neapolská pizza s fantastickým cestom v Pepenero.
Zdroj: Čoje
Veterník v Cukrárni Myšák
Tradičný československý veterník z Cukrárny Myšák.
Zdroj: Čoje
Zákusky v Cukrář Skála
Tradičné zákusky v cukrárni Cukrář Skála.
Zdroj: Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Navštívili sme zasneženú Terchovú: Čo ponúka rodisko Jánošíka a kam zájsť na halušky? Navštívili sme zasneženú Terchovú: Čo ponúka rodisko Jánošíka a kam zájsť na halušky?
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Supermodelka Irina Shayk pricestovala do Prahy. Vyzdvihla, že sa tu dorozumie po rusky a cíti sa ako doma Supermodelka Irina Shayk pricestovala do Prahy. Vyzdvihla, že sa tu dorozumie po rusky a cíti sa ako doma
Zdroj: Čoje
1 / 7
Zdieľať