Čoje hodnotí: Reštaurácia Irin ti to neuľahčí, sám musíš prísť na to, čo z nej cítiš
Vchod do bratislavskej reštaurácie Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Zdroj: Čoje
Zdroj: Čoje
Zdroj: Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor) Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí „Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky
Bratislavská pekáreň Kruh otvára novú prevádzku vo Vydrici. Čaká ťa hudba aj špeciálne pečivo Bratislavská pekáreň Kruh otvára novú prevádzku vo Vydrici. Čaká ťa hudba aj špeciálne pečivo
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
1 / 4
Zdieľať