Čoje hodnotí: Reštaurácia Irin ti to neuľahčí, sám musíš prísť na to, čo z nej cítiš
Vchod do bratislavskej reštaurácie Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj:
Refresher/Samuel Majdek
Zdroj:
Čoje
Zdroj:
Čoje
Zdroj:
Čoje
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Zelená horúčka pokračuje. V centre Bratislavy otvorili nový matcha spot, ponúkajú aj cloudy verzie
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Zdroj:
Refresher/Samuel Majdek
1
/ 4
Zdieľať