Michelinský potenciál v centre Bratislavy. Zážitková reštaurácia Irin známeho šéfkuchára Heska ponúka 9-chodové gastroumenie
Bratislavská finediningová reštaurácia Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Instagram/@lukashesko, Refresher/Samuel Majdek
Vchod do bratislavskej reštaurácie Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Stolovanie počas tasting menu v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Kačka s pečenou mladou kapustou a fermentovanou tekvicou v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Pošírované vajce v pene z prepáleného masla a so zemiakovou slamou v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Chrumkavý čips s kaviárom a kvasákom vo vodke v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Údený losos s marinovaným koreňom zo šťaveľa v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Polievka s kalerábom a jablkom podávaná na studený spôsob v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Kravské kolostrum s čerešňami, kardamómom a chrumkavým topinamburom v bratislavskej reštaurácii Irin šéfkuchára Lukáša Heska.
Zdroj: Refresher/Samuel Majdek
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Vianočná tržnica prinesie sviatočnú atmosféru do centra Bratislavy. Návštevníkov čakajú lokálne darčeky aj program Vianočná tržnica prinesie sviatočnú atmosféru do centra Bratislavy. Návštevníkov čakajú lokálne darčeky aj program
Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Zdroj: Instagram/@lukashesko, Refresher/Samuel Majdek
1 / 9
Zdieľať