Slovák vytvoril barmanskú knihu. Naučí ťa pripravovať nápoje a zistíš, ako ich chuť môže ovplyvniť dotyk či zvuk
Zdroj: The Cocktail Balance
Zdroj: archív Stanislava Harciníka
Zdroj: Jägermeister
Zdroj: The Cocktail Balance
Zdroj: The Cocktail Balance
Zdroj: The Cocktail Balance
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
České vs. slovenské kúpaliská: Kde majú lepšie a lacnejšie langoše a kde sa kvôli davom ľudí nedá plávať? (Reportáž) České vs. slovenské kúpaliská: Kde majú lepšie a lacnejšie langoše a kde sa kvôli davom ľudí nedá plávať? (Reportáž)
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž) Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž)
Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor) Silvia má v New Yorku biznis so zdravými koláčmi. Robila som ich aj pre Metallicu, stravujú sa veľmi zodpovedne (Rozhovor)
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor) Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
Zdroj: The Cocktail Balance
1 / 6
Zdieľať