Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 24. 3. 2022
6:43
Kylie Jenner zverejnila fotku s popôrodným bruškom. Od fanúšikov si vyslúžila chválu.Kylie Jenner zverejnila fotku s popôrodným bruškom. Od fanúšikov si vyslúžila chválu.
Streda 23. 3. 2022
15:59
Najčistejšie sa nadýchneš v Poprade. Slovensko je na tom s kvalitou ovzdušia horšie, ako väčšina krajín západnej Európy.
14:56
NATO chce na Slovensko poslať ďalších vojakov. Posilnenie východného krídla sa má týkať aj Maďarska, Rumunska a Bulharska.NATO chce na Slovensko poslať ďalších vojakov. Posilnenie východného krídla sa má týkať aj Maďarska, Rumunska a Bulharska.
14:06
Lietadlo so speváčkou Miley Cyrus zasiahol blesk. Posádka musela núdzovo pristáť.Lietadlo so speváčkou Miley Cyrus zasiahol blesk. Posádka musela núdzovo pristáť.
13:27
Markíza spustí novú stanicu Markíza Krimi. Televízia chce uspokojiť veľký divácky dopyt a získať ďalší reklamný priestor.Markíza spustí novú stanicu Markíza Krimi. Televízia chce uspokojiť veľký divácky dopyt a získať ďalší reklamný priestor.